New Profesional Consult 930 x 122

autoizolare la domiciliu

DOUĂ PERSOANE DIN MOȘOAIA, PLASATE ÎN CARANTINĂ FORȚATĂ

Două persoane din Moșoaia, plasate în carantină forțată. Instituția Prefectului – Județul Argeș informează: „În ultimele 24 de ore, angajați ai Poliției, Jandarmeriei, Poliției Locale și ai altor structuri au participat la mai multe acțiuni pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu virusul COVID-19 în județul Argeș.

Citiți și: De ce s-au înmulțit morțile subite! Explicații

Au fost verificate 2.831 de persoane cu privire la respectarea măsurilor de izolare sau carantină.

Nu au fost întocmite dosare penale noi pentru săvârșirea infracțiunii de zădărnicire a combaterii bolilor.

Citiți și: Situaţia epidemiologică din judeţul Argeş, 11 martie

Au fost aplicate două sancțiuni, în valoare totală de 10.000 de lei, pentru două persoane din comuna Moșoaia care nu au respectat măsura izolarii la domiciliu. Acestea au fost plasate în carantină instituționalizată.

Oamenii legii au dat 228 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 308.000 de lei, unor persoane care nu au respectat măsura privind restricționarea circulației”.

Începând din data de 25 martie 2020, în autoizolare la domiciliu intră toate persoanele care vin în România dintr-o călătorie internațională din așa-numita zonă galbenă. Zona galbenă include toate celelalte țări cu excepția Italiei, Spaniei, Franței, Germaniei și Iranului, care alcătuiesc zona roșie. Persoanele venite din zona roșie, dar și cele care nu respectă măsura autoizolării la domiciliu sunt plasate de autorități în carantină instituționalizată (în clădiri păzite), tot pentru o perioadă de 14 zile (click pe imagine pentru vizualizare):

(Foto: descriptiv) 

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3