autoizolare la domiciliu

DOUĂ PERSOANE DIN MOȘOAIA, PLASATE ÎN CARANTINĂ FORȚATĂ

Două persoane din Moșoaia, plasate în carantină forțată. Instituția Prefectului – Județul Argeș informează: „În ultimele 24 de ore, angajați ai Poliției, Jandarmeriei, Poliției Locale și ai altor structuri au participat la mai multe acțiuni pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu virusul COVID-19 în județul Argeș.

Citiți și: Situația epidemiologică din județul Argeș, 23 octombrie

Au fost verificate 2.831 de persoane cu privire la respectarea măsurilor de izolare sau carantină.

Nu au fost întocmite dosare penale noi pentru săvârșirea infracțiunii de zădărnicire a combaterii bolilor.

Citiți și: Un expert al OMS vine în România. „Există riscul să fim izolaţi”

Au fost aplicate două sancțiuni, în valoare totală de 10.000 de lei, pentru două persoane din comuna Moșoaia care nu au respectat măsura izolarii la domiciliu. Acestea au fost plasate în carantină instituționalizată.

Oamenii legii au dat 228 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 308.000 de lei, unor persoane care nu au respectat măsura privind restricționarea circulației”.

Începând din data de 25 martie 2020, în autoizolare la domiciliu intră toate persoanele care vin în România dintr-o călătorie internațională din așa-numita zonă galbenă. Zona galbenă include toate celelalte țări cu excepția Italiei, Spaniei, Franței, Germaniei și Iranului, care alcătuiesc zona roșie. Persoanele venite din zona roșie, dar și cele care nu respectă măsura autoizolării la domiciliu sunt plasate de autorități în carantină instituționalizată (în clădiri păzite), tot pentru o perioadă de 14 zile (click pe imagine pentru vizualizare):

(Foto: descriptiv) 

[555x222px]Destinatia_Ideala_Toamna_ePitesti

Comentarii


Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441