Donaris 930 x 122

autoutilitare

DUBLĂ TENTATIVĂ DE FURT PE BULEVARDUL PETROCHIMIȘTILOR – HOȚUL, PRINS ÎN FLAGRANT

Poliţişti ai Secţiei 4 din Pitești au prins în flagrant un individ în timp ce încerca să spargă geamul portierei din dreapta a unei autoutilitare. Incidentul a avut loc pe bulevardul Petrochimiștilor, din cartierul Prundu.

Citiți și: Pitești. Prins la furat imediat după ce a ieșit din închisoare

Ulterior polițiștii au stabilit că bărbatul, un argeșean în vârstă de 53 de ani din comuna Dobrești, încercase să fure și o altă mașină. Este vorba tot de o autoutilitară, în cabina căreia chiar a reușit să intre. Potrivit Poliției, individul a demontat parţial capacul din plastic al volanului, după care a vrut să pornească mașina prin cuplarea improvizată a cablurilor contactului. Nu a reușit, însă.

Ancheta a fost preluată de Compartimentul Furturi Auto al Serviciului Investigații Criminale. Individului i s-a întocmit dosar penal pentru tentativă de furt. (Foto: Arhivă)

Citiți și: ARGEȘEAN ÎNCARCERAT PENTRU MAI MULTE INFRACȚIUNI SĂVÂRȘITE ÎN ITALIA

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90