NOR CURIER 930X122

autorizație incendiu

E JALE! ȘCOLI DIN ARGEȘ FĂRĂ AUTORIZAȚIE ISU

Școli din Argeș fără autorizație ISU. Nu mai puțin de 215 unități de învățământ preuniversitar (de stat și private) din județul Argeș dintr-un total de 532 nu au autorizație de securitate la incendiu.

Citiți și: Accident în Argeș: Șofer rupt de beat, tineri grav răniți pe ATV! Ce spune Poliția

Informația a fost furnizată astăzi de conducerea Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș într-o conferință de presă.

Dintre cele 215, 133 sunt școli, 53 – grădinițe și 29 – licee. ISU nu a dat publicității lista celor 215 unități de învățământ care au această problemă.

Citiți și: Mobilizare de forțe: Flăcările au înghițit o casă, în Argeș, acum!

Potrivit ISU Argeș, doar 52 de unități de învățământ (24 de școli, 15 licee și 13 grădinițe) au autorizație de securitate la incendiu.

Alte 265 de unități nu necesită o astfel de autorizație, conform sursei citate.

Amintim că termenul pentru obținerea autorizației este 30 septembrie 2017, termen care poate fi prelungit dacă până la aceeași dată este depusă documentația necesară eliberării autorizației.

Conferința de presă de azi a ISU Argeș a fost susținută de maiorul Cristian Bărbulescu (din partea conducerii instituției) și de locotenent-colonelul Daniel Milea (împuternicit-șef la Inspecția de Prevenire). (Foto: descriptiv)

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3