New Profesional Consult 930 x 122

agricultura

legume

Hai la cumpărături la minister!

Astăzi și mâine, cu ocazia sărbătoririi Sfântului Andrei și, respectiv, a Zilei Naționale a României, în curtea Ministerului Agriculturii vă puteți aproviziona pentru iarnă la un târg cu vânzare de produse agroalimentare.

Citiți și: Anunțul pe care-l aștepta toată LUMEA! Acum s-a decis!

La inițiativa ministrului Daniel Constantin, producători agricoli din Moldova, Brașov, Maramureș și Tulcea expun bunătăți tradiționale. Printre altele, jambon de porc, piept de curcan afumat, tobă de casă, cârnați ciobănești, slăninuță de casă, caș afumat, cașcaval, telemea, brânză de burduf, salată de icre de crap și produse afumate și marinate reci din pește. De asemenea, puteți cumpăra murături, fructe și legume de sezon – ceapă, morcovi, cartofi, mere, precum și cozonaci tradiționali din Moldova, miere, produse apicole și vinuri. Având în vedere locul de desfășurare a târgului, fiți siguri că prețurile sunt de producător.

Pentru cei care nu știu, precizăm că sediul Ministerului Agriculturii se află în sectorul 3 al Capitalei, pe bulevardul Carol, nr. 2-4.

Citiți și: Anunț important despre prețurile alimentelor!

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90