Donaris 930 x 122

    COD_NINSORI

    Iar se strică vremea! Cod galben de ninsori, lapoviță și ploi!

    Nici nu s-a încălzit bine, că vremea se strică din nou! Administrația Națională de Meteorologie a emis astăzi o atenționare de cod galben de ninsori, lapoviță și ploi valabil pentru toată țara de vineri dimineață până sâmbătă dimineață.

    Înainte de intrarea în vigoare a codului, începând de joi, ora 14, și până vineri, la ora 8, va ploua în întreaga Românie. Spre sfârșitul acestei perioade, în partea de vest și nord a țării ploile se vor transforma în lapoviță și ninsoare.

    Codul galben va fi valabil de vineri dimineață de la ora 8 până la aceeași oră a zilei de sâmbătă. În centru și în nord vor predomina ninsorile, iar vântul va prezenta intensificări de la 55-60 de km pe oră până la peste 90 de km pe oră la munte. În sud și sud-est, precipitațiile vor fi sub formă de ploaie și lapoviță. Vântul va avea intensificări la rafală de 60-70 de km pe oră. ANM precizează că la finele săptămânii vremea se va răci semnificativ în toată țara. Ba chiar va fi ger noaptea și dimineața, mai ales în nord, nord-est și centru.

    NOR CURIER 555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    EcoMoto 570×90