930×122 CAPRA 5

apostoliceanu

ÎN PITEŞTI S-A DAT DRUMUL LA CĂLDURĂ

SC Termo Calor SA Piteşti a început duminică seara furnizarea agentului termic pentru încălzire, deoarece temperaturile exterioare au fost de sub 10 grade Celsius pe timpul nopţii vreme de trei zile la rând.

Citiți și: Important: Informare oficială de la Termo Calor! Sunt vizați toți utilizatorii

În asemenea condiţii, conform legii, furnizorul de căldură trebuie să asigure încălzirea populaţiei. SC Termo Calor Confort SA Piteşti are în acest moment circa 23.000 de apartamente branşate.

„Asociaţiile de proprietari care nu doresc să primească, totuşi, căldură, trebuie să depună la sediul nostru o cerere în acest sens. Oricum, în perioada următoare vom mai opri căldura pe timpul zilei, în momentul în care temperaturile exterioare vor fi mai mari.”, ne-a spus Sorin Apostoliceanu, economistul şef al societăţii de termoficare.

Citiți și: Ultimele tarife la căldură. Anunțul zilei!

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90