EcoMoto 930×122

apostoliceanu

Video – Moșteanu, despre Apostoliceanu: Susținea HOȚIA! Mihăilescu: Un mare câștig!

Video – Moșteanu, despre Apostoliceanu: Suținea HOȚIA! Mihăilescu: Un mare câștig!

Citiți și: Pitești. Viceprimarul Mihăilescu, acuzat că i-a făcut soției-notar locuri de parcare ilegale!

Când interesul poartă fesul, toate celelalte nu mai contează: nici orgoliile, nici doctrina, nici vechile opinii categorice. Este și cazul evenimentului care va avea loc mâine,  10.02.2021, când este programată ședința extraordinară a Consiliului Local, în care vor fi aleși cei doi viceprimari ai Piteștiului.
De ce spuneam că nimic nu mai contează când interesul poartă fesul? După alegerile locale de anul trecut, când Cristian  Gentea (de la PSD) și-a adjudecat fotoliul de primar al Piteștiului, Ionuț Moșteanu, în spatele căruia stătea țanțoș și Mihai Mihăilescu, clama sus și tare CĂ Sorin Apostoliceanu, trecut de la PSD la PNL pentru a candida la Primărie,  ar fi putut ajunge viceprimar cu voturi de la USR ulterior.

CE SPUNEA LA VREMEA RESPECTIVĂ MOȘTEANU (USR) DESPRE APOSTOLICEANU (FOST PSD, ACTUAL PNL):

Citiți și: Video: Primarul Gentea îl nominalizează pe Apostoliceanu la „Zmeura de aur”

Colegii mei nu vor vota niciodată un om cu care nu avem valori comune, un om care atunci când noi eram în stradă susținea hoția! Sper să înțeleagă că e timpul unei schimbări profunde în politică, este timpul de oameni noi în politică, indiferent de partid, unor fețe noi„, declara atunci deputatul Ionuț Moșteanu, care a candidat și el pentru funcția de primar al municipiului Pitești.

 

CE DECLARĂ ACUM MIHAI MIHĂILESCU (USR) DESPRE APOSTOLICEANU (FOST PSD, ACTUAL PNL) ȘI CU PRIVIRE LA ALEGEREA VICEPRIMARILOR 

Propunerile pentru cele două posturi de viceprimari sunt Gelu Tofan din partea PNL și subsemnatul din partea Alianței USR-PLUS.

În ultimele două săptămâni, s-au înmulțit zvonuri venite dinspre PSD prin care se încearcă să se acrediteze ideea că votul dat de cetățenii Piteștiului la alegerile locale, prin care au acordat majoritatea locurilor în CL, partidelor de dreapta PNL si USRPLUS, va fi viciat. De-a lungul celor 3 luni de mandat de ales local, i-am cunoscut mult mai bine pe colegii din PNL, alături de care formăm majoritatea și împreună cu colegii mei din USR-PLUS, am alcătuit și suntem o echipă unită și puternică, care își dorește să facă lucruri bune pentru piteșteni. Sunt convins că doar stând umăr lânga umăr vom reuși să ducem la bun sfârșit proiectele pe care ni le-am asumat în campania electorală. Un mare câștig pentru echipă este prezența lui Sorin Apostoliceanu, cel care are cea mai mare experiență administrativă, ceea ce ne ajută și va fi un real sprijin viitorilor viceprimari.

 

Am încredere în colegii mei din CL, Sorin Apostoliceanu, Virgil Chivu, Mihai Coteț, Cătălina Dumitrașcu, Ionuț Gherase, Tiberiu Irimia, Barbu Miu, Sebastian Nedelcu, Florin Plecanciuc, Ana Stan, Răzvan Șerbănoiu și Gelu Tofan că prin votul de mâine, vor aduce rezultatul alegerilor locale și în executivul Primăriei Pitești!”, afirmă Mihăilescu.

Și vorbim despre politică altfel? Despre oameni noi? Poate, dar metehnele sunt aceleași!

Sursă VIDEO: Argeș Tv; sursă POZE: printscreen ArgesTv, Pro Media Tv, Facebook/Mihai Mihailescu

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90