NOR CURIER 930X122

apostoliceanu

calorifer99

Ai datorii la Termo Calor? Riști să păţeşti la fel!

Societatea Termo Calor Confort Piteşti a decis să nu mai tolereze rău-platnicii, aşa că a început să ia măsuri drastice împotriva acestora.

Citiți și: Pitești: Anunț extrem de important de la Termo Calor! Se întâmplă din martie

Concret, pentru a doua oară în decurs de nici două luni, societatea a transmis astăzi către doi executori judecătoreşti încă 40 de sentinţe comerciale pronunţate de Judecătoria Piteşti pentru recuperarea prin executare silită a unor datorii.

În această situaţie sunt 40 de asociaţii de proprietari, persoane fizice şi persoane juridice din municipiu.

Citiți și: Pădurea Trivale, la un pas de dezastru!? Risc major, pericolul este mare!

„Îi atenţionăm şi pe ceilalţi rău platnici să achite debitele restante. În caz contrar vom trece în perioada imediat următoare la executarea tuturor sentințelor definitive şi irevocabile. Aproximativ 60% din primele 40 de sentinţe trimise la executori au fost încasate”, declară Sorin Apostoliceanu, economist şef al societății de termoficare.

 

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Un comentariu

  • frigurosul spune:

    Sunt niste hoti la drumul mare. Pentru deconectare au niste preturi enorme si sunt singurii care au dreptul sa te deconecteze. De ce trebuie sa demonteze ei caloriferele,de ce nu are voie proprietarul sa demonteze cu cine vrea, poate chiar el este instalator. Asta este monopol! Unde este piata concurentiala? De ce pun atatea conditii? Nu mai vreau caldura de la ei si GATA ! De ce sunt obligat sa raman la ei si ce treaba au vecinii cu casa mea ca ei sa-si dea acordul? De unde se scot legile aste aberante si cine sunt imbecilii de le promulga?Si sunt foarte multe CHESTII pe care la fac astia de la Termocalor Disconfort. Pana si paznicul de la usa e mare sef acolo!
    Chiar suntem toti prostii lor?

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3