NOR CURIER 930X122

datornici

LA JUDECATĂ! EXECUTĂRI SILITE ÎN PITEŞTI

Executări silite în Piteşti. După cum v-am informat, Termo Calor Confort, societatea municipalității care furnizează căldură și apă caldă în Pitești în sistem centralizat, are pe rolul instanţelor de judecată peste 3.000 de dosare în care se judecă cu datornicii la plata facturilor la încălzire. Cele mai multe dosare sunt la Judecătoria Piteşti: peste 2.800. La Tribunalul Argeş Termoficarea este reclamant în 430 de dosare, iar la Curtea de Apel Pitești, în mai bine de 120.

Citiți și: DNA este la pământ! Sute de dosare vor fi închise

Din totalul de 3.000 de dosare, circa 500 au ajuns în faza de executare silită, executări atât în cazul persoanele fizice, cât și al asociaţiilor de proprietari.

Valoarea totală a restanţelor era la un moment dat de 2.000.000 de lei. Din această sumă, până în prezent au fost recuperați 1.000.000 de lei. Somaţiile către datornici sunt trimise lunar, iar societatea are contract şi cu 5 executori.

Citiți și: ACCES LIMITAT ÎN INCINTA S.C. TERMO CALOR CONFORT

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3