930×122 CAPRA 5

angajări

SE CAUTĂ BUGETARI. O SOCIETATE PITEȘTEANĂ ANGAJEAZĂ

Se caută bugetari. O societate piteșteană angajează. SC Termo Calor Confort SA, societate comercială subordonată Consiliului Local Pitești, face angajări.

Citiți și: Se fac angajări! Salariu bun, transport gratuit și alte beneficii

Societatea de termoficare a municipalității piteștene scoate la concurs în vederea angajării 6 posturi de lăcătuș mecanic și 1 post de electrician.

Dosarele pentru înscrierea în concurs pot fi depuse la sediul societății până pe 27 noiembrie 2019. Sediul Termoficării piteștene se află pe Calea Bucureşti, în blocul U4, la mezanin.

Citiți și: Centrul Comercial din Pitești face angajări! Ce se caută

În zilele lucrătoare, între orele 10 și 14, cei interesați pot cere la sediu (la Serviciul Resurse Umane, Organizare, Arhivă) documentaţia cu privire la sarcinile de bază ale postului, la cerinţele, tematica, datele şi condiţiile de desfăşurare ale concursului.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90