930×122 CAPRA 5

datornici

PITEȘTENI EXECUTAȚI SILIT FĂRĂ MILĂ

Piteșteni executați silit fără milă. Societatea de termoficare a municipalității Pitești le-a făcut dosare de executare silită restanțierilor la plata facturilor la energia termică.

Citiți și: Pitești. Practici ilegale sub ochii autorităților. Director din subordinea Primăriei: „E adevărat!”

“În vederea recuperării creanțelor, toți restanțierii au fost notificați prin somații de plată, iar celor care nu au luat măsurile necesare achitării debitelor către Termo Calor Confort SA li s-au întocmit dosare de executare.

Pentru a nu mai ajunge în această situație, Termo Calor Confort SA face apel către toți beneficiarii sistemului centralizat de furnizare a energiei termice să-și achite la termen facturile de energie termică.

Citiți și: Bani de la Guvern pentru termoficarea din Pitești

Termo Calor Confort SA va respecta întocmai prevederile legale și va lua toate măsurile necesare în vederea realizării drepturilor și îndeplinirii obligaţiilor ce-i revin”, atenționează societatea de termoficare a municipalității piteștene.

Pentru exemplificare, vă prezentăm lista cu cele 50 de asociații de proprietari/locatari care, potrivit Termo Calor Confort, înregistrează cele mai mari debite la plata facturilor la energie termică (pentru vizualizare, click pe imagini):

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90