New Profesional Consult 930 x 122

apostoliceanu

debransare

DOAR 120 DE CERERI DE DEBRANŞARE ÎN PITEŞTI

SC Termo Calor Confort SA Piteşti a înregistrat până în momentul de faţă doar 120 de cereri de debranşare de la reţeaua centralizată de încălzire şi alimentare cu apă caldă.

Citiți și: ,,Dacă ați mințit, cu mine ați terminat!”

Anul trecut, până în această perioadă fuseseră deja înregistrate 500 de cereri. Dintre cele 120 de solicitări care au fost luate în evidenţă de serviciul de termoficare, 40 provin din zone unitare de încălzire (adică din blocuri în care nu este niciun client debranşat şi, în consecinţă, nu sunt permise deconectările de la termoficare, conform legii şi unei hotărâri a Consiliului Local.

„Cele 40 de cereri şi altele ca acestea pe care le vom mai primi vor fi respinse. Cererile nu se primesc decât până pe data de 15 august, după care spunem stop.”, ne-a declarat Sorin Apostoliceanu, economist şef al SC Termo Calor Confort SA.

Citiți și: Pădurea Trivale, la un pas de dezastru!? Risc major, pericolul este mare!

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90