930×122 CAPRA 5

calorifer

UNDĂ VERDE! TERMOFICAREA FACE ANUNȚUL

Undă verde! Termoficarea face anunțul. În Piteşti s-a dat undă verde pentru debranşarea de la sistemul centralizat de termoficare. Potrivit societății de termoficare a municipalității, cererile pentru debranșare pot fi depuse până pe 16 august 2017.

Citiți și: Pitești. Primăria reacționează: Amendă 5000 de lei!

Debranşările efective trebuie să făcute până în septembrie, lună în care vor începe probele la reţelele de termoficare în vederea pregătirii sezonului rece.

Piteştenii care vor să își debranșeze locuințele de la sistemul centralizat de termoficare au nevoie de acordul vecinilor de pe verticală şi orizontală, de o Hotărâre a Adunării Generale a asociaţiei de proprietari şi de un referat tehnic.

Citiți și: Dispare un beneficiu important pentru mii de piteșteni!

Nu sunt permise debranşări în blocurile în care gradul de deconectare este de sub 50%. Taxa de debranşare se ridică la 200 de lei, la care se adaugă 50 de lei pentru fiecare calorifer demontat. În 2016 în Piteşti au fost înregistrate numai 230 de astfel de debranşări.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90