Donaris 930 x 122

apostoliceanu

debransare

PITEȘTENII SE DEBRANȘEAZĂ ÎN DRACI DE LA SISTEMUL DE TERMOFICARE

Societatea de termoficare a Piteştiului continuă să primească numeroase cereri de debranşare din partea locatarilor.

Citiți și: ,,Dacă ați mințit, cu mine ați terminat!”

Până în momentul de faţă Termo Calor Confort a distribuit 1.000 de formulare pentru debranşarea de la reţeaua centralizată de termoficare, la solicitarea asociaţiilor de proprietari. Dintre acestea, doar 500 au fost completate până acum, fiind depuse documentele necesare în vederea deconectării efective. Anul trecut au fost înregistrate 1.700 de cereri de debranşare. Sorin Apostoliceanu, economistul şef al societății, afirmă că alte cereri vor mai fi primite până pe 15 august, dată de la care nu mai pot fi depuse documente în vederea debranșării.

Deconectarea trebuie să fie făcută până în momentul umplerii instalaţiilor în vederea furnizării agentului termic pentru încălzire. Cei care optează pentru debranșare trebuie să achite o taxă de deconectare şi să aibă proiect. Majoritatea celor care se debranșează o fac pentru a-și monta centrale termice de apartament.

Citiți și: Pitești. Atenție mare: se întâmplă de azi!

 

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3