930×122 CAPRA 5

calor

CERERILE PENTRU DEBRANȘAREA DE LA TERMOFICARE, PÂNĂ PE 15 AUGUST

Consiliul Local Piteşti a aprobat procedura de debranşare pentru acest an de la sistemul centralizat de termoficare.

Citiți și: Pitești. Primăria reacționează: Amendă 5000 de lei!

Astfel, debranşarea totală a instalaţiilor interioare de încălzire şi apă caldă menajeră a unui utilizator tip condominiu (bloc, scară, etc.) se face numai de către SC Termo Calor Confort SA în următoarele condiţii cumulative:

-acordul scris al asociaţiei de proprietari, exprimat prin hotărârea Adunării Generale

Citiți și: Dispare un beneficiu important pentru mii de piteșteni!

-anunţarea operatorului cu 30 de zile înainte de debranşare

-condominiul să nu fie în zonă unitară de încălzire stabilită prin hotărâre de Consiliu Local

-plata la zi a facturilor pentru energie termică şi eventuale majorări emise de S.C.Termo Calor Confort S.A.

Debranșarea unui consumator (spaţiu de locuit sau cu altă destinaţie) dintr-un condominiu atât în ceea ce privește apa caldă, cât și încălzirea se face cu acordul vecinilor de apartament atât pe orizontală, cât şi pe verticală, exprimat prin declaraţii autentice confirmate de reprezentantul legal al asociaţiei de proprietari (preşedinte) şi cu acordul scris al asociaţiei de proprietari, exprimat prin hotărârea Adunării Generale (se va anexa hotărârea Adunării Generale).

Deconectările individuale ale spaţiilor de locuit (apartamente) sau ale spaţiilor cu altă destinaţie situate în imobile de locuit de tip bloc-condominii racordate la sistemul de alimentare centralizat cu energie termică sunt interzise în acele condominii în care nu s-au produs deconectări anterioare şi fără asigurarea încălzirii spaţiului cu destinaţie de locuinţă sau altă destinaţie cu o sursă alternativă de producere a energiei termice.

Cheltuielile de deconectare vor fi suportate de solicitant (50 de lei/calorifer, inclusiv TVA), iar cheltuielile privind modificarea instalaţiei în conformitate cu documentaţia de reconsiderare a instalaţiilor termice din condominiu vor fi suportate de asociaţia de proprietari. Tariful pentru deconectare (emiterea referatului tehnic, analiză documentaţie, întocmire proces-verbal de debranşare/deconectare și consultanţă  tehnică) perceput de S.C.Termo Calor Confort S.A. este de 200 de lei, inclusiv TVA.

Solicitările pentru debranșări pot fi făcute cel târziu până pe 15 august 2015.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90