930×122 CAPRA 5

debransare

TERMOFICAREA ÎNCHIDE „ROBINETUL”

Termoficarea închide „robinetul”. Potrivit unei hotărâri a Consiliului Local adoptată în primăvară, termenul limită pentru depunerea în acest an a cererilor de debranșare de la sistemul centralizat de termoficare al Piteștiului era 16 august 2018.

Citiți și: Important: Informare oficială de la Termo Calor! Sunt vizați toți utilizatorii

Cum, însă, recent, și 16 august 2018 a fost declarată de Guvern zi nelucrătoare în sistemul public, piteștenii deja nu mai pot înregistra la SC Termo Calor Confort SA, societate a municipalității, cereri de debranșare a locuințelor.

În jur de 200 de piteșteni au formulat astfel de solicitări.

Citiți și: Pitești. Primăria reacționează: Amendă 5000 de lei!

Conform aceleiași decizii a Consiliului Local, debranșările efective (deconectările) vor fi făcute până cel mai târziu pe 30 septembrie 2018, pentru că ulterior acestei date vor începe probele de sistem și vor fi umplute instalațiile de furnizare a căldurii pentru sezonul rece 2018-2019.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90