EcoMoto 930×122

apostoliceanu

termoficare_debransare

INCREDIBIL! HOȚII DE FIER VECHI AU LĂSAT SUTE DE PITEȘTENI FĂRĂ CĂLDURĂ ȘI APĂ CALDĂ

Circa 100 de apartamente de pe strada Calea Bascovului din cartierul piteștean Ceair racordate la sistemul centralizat de termoficare nu au avut apă caldă şi căldură de ieri după-amiază până în această dimineaţă.

Citiți și: ,,Dacă ați mințit, cu mine ați terminat!”

Motivul este unul incredibil: hoţii de fier vechi (care furau şi capacele de canal ale societății Apă Canal) au încercat să fure câteva vane de termoficare din zonă. Din acest motiv Termo Calor Confort nu a mai reușit să umple instalaţiile cu agent termic. Au existat mai multe încercări, însă de fiecare dată presiunea scădea, iar agentul termic nu putea fi furnizat. Într-un final au fost găsite pe reţea tăieturi pentru separarea vanelor, motiv pentru care se şi pierdea agent termic.

„Acum situaţia a revenit la normal. Este păcat că se întâmplă astfel de lucruri, pentru că au de suferit oameni nevinovaţi, cu plăţile la zi.”, ne-a declarat Sorin Apostoliceanu, economist şef al societăţii de termoficare din Pitești.

Citiți și: Pădurea Trivale, la un pas de dezastru!? Risc major, pericolul este mare!

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3