Donaris 930 x 122

apostoliceanu

debransare

EXCLUSIV! NU AI ACHITATE FACTURILE LA ZI, NU TE POŢI DEBRANŞA DE LA TERMOFICARE!

Societatea Termo Calor Confort Piteşti a decis să propună Consiliului Local, care se întruneşte luni în ședință în plen, o nouă procedură de debranşare.

Citiți și: De azi, rău-platnicii la curent și gaze pot fi debranșați din nou

Măsura are ca scop eliminarea disputelor privind datoriile în blocurile de locuințe, în condiţiile în care unele asociaţii de proprietari susţin că restanţele ar proveni de la cei care s-au debranşat de la sistemul centralizat de încălzire. „Noi propunem ca persoanele care vor să se debranşeze să ajungă mai întâi la zi cu plata facturilor către noi. De-abia apoi vor putea primi avizele necesare. Aşa ni se pare corect! Să vedem, însă, ce va avea de spus şi Consiliul Local.”, ne-a declarat Sorin Apostoliceanu, economistul şef al societăţii.

Potrivit propunerii, cei care vor să se debranşeze trebuie să anunţe cu cel puţin 30 de zile înainte, să suporte cheltuielile, să aibă proiect, acordul vecinilor și al asociaţiei, dar şi o adeverinţă din partea acesteia din urmă cum că sunt la zi cu plata facturilor. Cheltuielile de deconectare sunt de 50 de lei de calorifer, iar avizul de debranşare se obţine contra sumei de 200 de lei. Cererile vor putea fi adresate cel mai târziu până pe 15 august și depuse începând de la 1 iunie.

Citiți și: (VIDEO) GENTEA, LA CUȚITE CU APOSTOLICEANU: „AM AJUNS PROSTUL CL?!”

Donaris 555×222

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441