930×122 CAPRA 5

RADU_VASILICA

Jaf de proporții în pădurile din Argeș! Sute de hectare tăiate la ras!

Deputatul PSD de Ștefănești, Radu Vasilică, i-a interpelat în scris pe ministrul de Interne și pe ministrul Pădurilor. Parlamentarul cere să fie stopat jaful din pădurile Argeșului.

În conferința de presă de astăzi a USL, Vasilică a precizat că va reitera interpelarea către ministrul de Interne, declarându-se profund nemulțumit de răspunsul primit.

Deputatul spune că a văzut păduri private „tăiate la ras pe sute de hectare” pe raza comunelor Șuici, Tigveni, Sălătrucu și Cepari. Radu Vasilică afirmă că Inspectoratul Teritorial de Regim Silvic și de Vânătoare Ploiești, la care este „afiliat” și Argeșul, nu își face datoria și că are informații că în Tigveni, de exemplu, tăierile ilegale ar avea loc cu protecția polițiștilor.

„Poate ne vom trezi într-o zi cu inundații, alunecări de teren și surpări de case! Munții o vor lua la vale!”, atenționează parlamentarul.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3