930 x122 grota rece

icn mioveni

MĂSURĂ DE MAXIMĂ SIGURANȚĂ LA INSTITUTUL DE CERCETĂRI NUCLEARE (ICN)

Măsură de maximă siguranță la Institutul de Cercetări Nucleare (ICN). RATEN (Regia Autonomă Tehnologii pentru Energia Nucleară) a lansat o licitaţie care are ca scop siguranţa personalului de la Institutul de Cercetări Nucleare (ICN) Mioveni. Regia achiziţionează „servicii de control şi de monitorizare contaminare internă” pentru personalul expus profesional.

Citiți și: Licitație crucială în Argeș. Se va decide

Radiaţiile scăpate de sub control ar putea pune în pericol sănătatea sau chiar viețile lucrătorilor. La ICN Mioveni nu au existat probleme de acest gen, dar monitorizarea nivelului de radiaţii este obligatorie, la fel şi monitorizarea stării de sănătate a angajaţilor.

Suma pe care regia a alocat-o pentru achiziționarea acestor servicii se ridică la aproximativ 20.000 de lei.

Citiți și: Statul a scos la licitație construcția stadionului „Nicolae Dobrin”. Cristian Gentea: „M-am ținut de cuvânt!”

Regie strategică de importanță națională, RATEN coordonează în România activitatea de cercetare în domeniul energeticii nucleare și asigură menținerea și dezvoltarea suportului științific și tehnologic pentru Programul Energetic Nuclear Național.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90