Donaris 930 x 122

loteria bonurilor fiscale

PĂSTRAȚI BONUL FISCAL! DE PAȘTI ÎNCEPE LOTERIA BONURILOR FISCALE

Pentru descurajarea evaziunii fiscale Ministerul Finanțelor va organiza Loteria Bonurilor Fiscale. Prima extragere, promoțională, va avea loc luni, 13 aprilie, a doua zi de Paști, anunță Mediafax. Fondul de premiere pentru întreaga țară va fi de 1.000.000 de lei.

Citiți și: Premiu de excelență pentru Pitești!

La Loterie vor putea participa toate persoanele care au minim 18 ani și care vor deține un bon fiscal sau mai multe, care să ateste că au cumpărat în România bunuri sau servicii. Odată cu iulie extragerile vor deveni periodice, urmând să fie organizate în prima duminică după fiecare dată de 15 a lunii. La extrageri vor participa bonurile fiscale emise în luna calendaristică anterioară lunii în care este organizată extragerea.

Toate extragerile vor fi publice, iar câștigătorii își vor revendica premiile prezentând la orice unitate a Fiscului bonul fiscal în original, o copie a cărții de identitate și un formular de declarație pe care autoritățile urmează să îl aprobe. Premiul în bani va putea fi revendicat în termen de maxim 30 de zile de la data extragerii și, ulterior, ridicat dintr-un cont bancar. Valoarea individuală a unui premiu nu a fost încă stabilită. O variantă posibilă este ca un premiu să însemne 1.200 de lei. De asemenea, numărul premiilor în fiecare lună ar putea fi de 160 pentru toată țara, câte 20 pentru fiecare dintre cele 8 regiuni fiscale. O persoană va putea câștiga doar un singur premiu la o extragere.

Citiți și: Dacia: Anunțuri privind programul de lucru și prima de Paști

Pentru extragerea de Paști, așadar, în luna martie cereți bon fiscal ori de câte ori cumpărați ceva și păstrați bonurile. Cine știe, poate veți câștiga! (Foto: graiulsalajului.ro)

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90