New Profesional Consult 930 x 122

caini

PRIMĂRIA: PÂNĂ LA SIMFONIA LALELELOR, ZERO MAIDANEZI ÎN PITEȘTI

Începând din noiembrie 2013 şi până acum de pe străzile Piteştiului au fost strânși peste 5.000 de câini fără stăpân, anunță Cornel Ionică, viceprimarul cu atribuții de primar.

Citiți și: Noi reguli pentru proprietarii de câini!

„Am reluat activitatea de strângere a maidanezilor, pentru că vrem ca până la Simfonia Lalelelor (n.r. – va avea loc între 24 și 26 aprilie) să nu mai avem patrupede pe străzi. De asemenea, vom fi vigilenţi şi îi vom amenda pe cei care abandonează animale în oraş. În plus, este important de menţionat că deşi am strâns atât de mulți câini nu s-a recurs la eutanasiere. Majoritatea lor au fost adoptați, în special de către asociaţia „Ute Langenkamp.”, spune Cornel Ionică.

Viceprimarul afirmă că la această oră pe străzile din Pitești ar mai fi în libertate în jur de 300 de maidanezi. Dacă Ionică nu știe, îl informăm noi că una dintre zonele din Pitești în care câinii fără stăpân încă mai mișună în voie este strada Trivale, din pădurea cu același nume. Nu este pentru prima dată când atragem atenția. O facem din nou, atașând și fotografii „doveditoare” de la fața locului.

Citiți și: Asigurare obligatorie pentru câini

 

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

5 comentarii

  • daniel dragusin spune:

    Poate ii ia si pe cei de langa centrul de copii Sf Andrei. Am facut 4 sesizari in jumatate de an pana.. degeaba

  • Melania spune:

    Poate devine atat de vigilent dl.Ionica, si cu gunoaiele care zac pe langa pubelele ecologice ,dupa ce ADP-ul ,ridica numai ce este in containere. Sau poate aveti dv. amabilitatea sa-l rugati sa fie vigilent si cu banii nostrii.Inca se face „toaletarea” prin taiere de la radacina, a arborilor tineri.Spatiile verzi ,florile ingrijite de locatari,au fost distruse si inlocuite cu betoane.Sunt multe alte situatii usor de rezolvat si greu de suportat de catre noi contribuabilii. Vom respira praful din betoane. Tot grija celor 300 de caini (majoritatea abandonati),o are.
    Sper ca in curand ,vom citi un articol si cu lista de amenzi, pentru abandonul cainilor .

    • Radu spune:

      Nu se precizeaza pana la care Simfonie. Asa a promis si domnul Pendiuc anul trecut. Si a mai trecut o Simfonie… si noi suntem tot cu strazile pline de caini.Are dreptate cel care spune de cainii din padurea Trivale. E de groaza sa te primbi prin Trivale, pe str. Marasesti. Dar, vorbim degeaba, dumnealor primit si tot asa

  • Vali spune:

    Cetățenii solicită venirea serviciului de ecarisaj în strada Tudor Vladimirescu ( zona blocul Doni – magazin Tudorita – scoala generala ) …multumesc anticipat ! …sunt caini de toate culorile= roscat, negru, gri …maidanezii se incaiera cu cainii de la vile si noi (oamenii) am ajuns in mijlocul lor …salvati-ne !

  • Imi vine greu sa cred ca nu mai sunt maidanezi in pitesti , cand tara e atacata de haitele intregi de maidanezi care fac legea in romania .

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3