bazinul olimpic

PETIŢIE PENTRU BAZINUL OLIMPIC

Petiţie pentru Bazinul Olimpic. Mai mulţi piteşteni au lansat o petiţie online prin care cer autorităţilor locale să ia măsuri pentru continuarea activităţii de înot în Piteşti, în condiţiile în care Bazinul Olimpic va fi închis în curând pentru reabilitare şi modernizare.

Citiți și: Proiectant nou la Bazinul Olimpic din Piteşti

Proiectul – finanţat din bani europeni, cu circa 5 milioane de euro – va fi unul de durată, iar în tot acest timp activitatea de la Bazin, fie cea de agrement, fie cea de performanţă, ar fi blocată. În petiţie, oamenii cer autorităţilor locale să acopere cu o structură specială bazinele descoperite de lângă Bazinul Olimpic, iar aici să se poată muta toată activitatea.

„Bazinul Olimpic de înot se închide în vederea modernizării acestuia, nu se ştie pentru cât timp.

Citiți și: Video: Probleme mari și cu modernizarea Bazinului Olimpic

Copiii care fac înot, mai ales cei care fac performanţă şi susţin prin rezultatele lor acest oraş, vor rămâne fără acest loc în care se antrenează. Ca să nu mai vorbim de antrenori şi toţi cei care se implică în aceste activităţi. O relocare este foarte greu de făcut şi implică efort financiar mare şi mult timp pierdut, astfel că cei care fac înot de performanţă şi sunt la şcoală nu mai apucă să facă nimic.

Sunt copii foarte buni care au atât performanţe sportive, cât şi performanţe şcolare. În această situaţie, va fi foarte greu, dacă nu imposibil, acest lucru ducând la o scădere drastică a celor care practică acest sport.

În vederea susţinerii acestora, o variantă importantă şi nu foarte costisitoare ar fi acoperirea bazinului exterior, lucru care s-a mai făcut şi în alte judeţe cu rezultate excepţionale. Pentru efortul acestor copii care fac performanţă în acest sport şi pentru munca lor de atâta timp, haideţi să facem ceva să îi susţinem, măcar cu acest lucru!”, se arată în petiţie.

1.148 de persoane au semnat deja petiţia.

[555x222px]Destinatia_Ideala_Toamna_ePitesti

Comentarii


Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441