NOR CURIER 930X122

amenda

PIRATERIE LA DRUMUL MARE ÎN PITEȘTI

Piraterie la drumul mare în Pitești. Doi șoferi au fost sancționați ieri de polițiștii rutieri piteșteni pentru taximetrie pirat.

Citiți și: Viața la bloc. Plăcerea care îți aduce o amendă de 3.000 de lei

Potrivit Biroului de presă al Poliției Argeș, unul dintre ei transporta fraudulos călători (contra cost, fără să aibă autorizație taxi) pe ruta Pitești – Mioveni. A fost oprit în trafic pe strada Calea Câmpulung din municipiul Pitești.

În vârstă de 41 de ani, din comuna Lunca Corbului, șoferul a primit o amendă de 5.000 de lei.

Citiți și: Se schimbă Codul Rutier! Noi amenzi!

Un alt șofer a fost prins de polițiștii rutieri piteșteni făcând taximetrie pirat pe ruta Pitești – Topoloveni. Șoferul, de 65 de ani, din orașul Topoloveni, a primit o amendă de 1.000 de lei.

În plus, fiecăruia dintre cei doi le-au fost reținute plăcuțele cu numărul de înmatriculare și certificatul de înmatriculare în vederea imobilizării pentru o perioadă de șase luni a autovehiculelor folosite.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90