930×122 CAPRA 5

isu

PITEȘTEANCĂ DE 300 DE KG, AJUTATĂ DE POMPIERI

Piteșteancă de 300 de kg, ajutată de pompieri. Echipajele SMURD au intervenit ieri în județ la 48 de cazuri pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă, a anunțat cu puțin timp în urmă Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș. La 6 dintre acestea s-a deplasat echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă. Vă prezentăm o sinteză a celor mai importante cazuri.

Citiți și: Argeș. Panică uriașă! Pompierii au intervenit de urgență!

Ora 12:17 – Un echipaj cu ambulanță SMURD de terapie intensivă mobilă de la Detașamentul de Pompieri Pitești a intervenit în municipiul Pitești, pe strada Calea Craiovei, la o femeie în vârstă de 76 de ani, găsită decedată. Nu s-a impus efectuarea manevrelor de resuscitare.

Ora 13:05 – Un echipaj de la Detașamentul de Pompieri Pitești a intervenit în municipiul Pitești, pe strada Constructorilor, pentru transportul unei persoane supraponderale (aproximativ 300 de kg), o femeie de 40 de ani, de la domiciliu la ambulanță. Mai departe, ambulanța a transportat femeia, cu probleme de sănătate, la spital.

Citiți și: Pitești. Toate forțele de ordine ies în stradă!

Ora 15:45 – Un echipaj cu ambulanță SMURD de terapie intensivă mobilă de la Detașamentul de Pompieri Pitești a intervenit pentru transportul unui bărbat de 50 de ani cu dureri precordiale de la spital la un elicopter SMURD pe platoul din fața stadionului „Nicolae Dobrin”, elicopter care l-a transportat la un spital din București.

Ora 16:56 – Un echipaj cu ambulanță SMURD de prim ajutor calificat de la Secția de Pompieri Costești a intervenit în comuna Ungheni, în satul Humele, la un bărbat de 69 de ani, găsit în stop cardio-respirator. S-a început efectuarea manevrelor de resuscitare și s-a cerut sprijinul unui echipaj SMURD de terapie intensivă mobilă, care a continuat manevrele, dar fără rezultat. S-a constatat decesul. (Foto: Arhivă)

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90