930×122 CAPRA 5

coronavirus

PITEȘTI: ANUNȚ OFICIAL DESPRE CALITATEA APEI DE LA ROBINET PE FONDUL PANDEMIEI DE CORONAVIRUS

SC Apă Canal 2000 SA Pitești informează: “Am întreprins toate măsurile necesare pentru ca activitatea de furnizare a apei potabile şi de canalizare să nu aibă de suferit din cauza acestei situaţii excepţionale.

Citiți și: De ce s-au înmulțit morțile subite! Explicații

Toate staţiile de tratare a apei au suficiente stocuri de materiale şi substanţe utilizate în procesele de potabilizare. Stocuri de materiale şi echipamente de rezervă au fost făcute şi la staţiile de epurare, astfel încât calitatea apei deversate să respecte condiţiile de mediu.

Personalul este instruit pentru situaţiile excepţionale care pot apărea pe fondul unei eventuale extinderi a focarelor de coronavirus, scopul fiind acela de a asigura continuitatea serviciului.

Citiți și: Situaţia epidemiologică din judeţul Argeş, 11 martie

Consumul apei de la robinet este sigur, calitatea apei furnizate fiind strict monitorizată în laboratorul propriu, în baza unui program stabilit în comun cu Direcţia de Sănătate Publică Argeș, rezultatele analizelor fiind postate pe pagina de internet a societăţii, la Secțiunea Informații Utile/Calitatea Apei.

În perioada următoare nu vor fi executate debranşări sau lucrări care să ducă la sistarea furnizării apei, excepţie făcând situaţiile neprevăzute, generate de avarii şi lucrări de reabilitare a reţelelor de alimentare cu apă în curs de execuţie la nivel de arie de operare (acest tip de intervenţii vor avea un interval cât mai scurt de întrerupere)”.

Pe de altă parte, SC Apă Canal 2000 SA Pitești anunță: “Ȋncepând din data de 31.03.2020, ora 16, S.C. Apă Canal 2000 SA suspendă activitatea de relaţii cu publicul şi va derula prin corespondenţă electronică operaţiunile de încasare de facturi, eliberare de avize, încheiere de contracte şi comunicare cu clienţii.

Accesul publicului la sediul societăţii noastre (Pitești, bulevardul I.C. Brătianu, nr.24A), precum şi la celelalte puncte de lucru va fi complet restricţionat”. (Sublinierea aparține redacției)

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90