930 x122 grota rece

treceri de pietoni

Pitești: Lovitură pentru cei care își doreau să treacă strada pe deasupra pasajelor

Pitești: Lovitură pentru cei care își doreau să treacă strada pe deasupra pasajelor

Citiți și: Semafoare la toate trecerile de pietoni!

Update 07 iulie 2022

Propunerea a fost respinsă pentru realizarea celor două treceri de pietoni în zona pasajelor de pe Griviței și zona fostei cofetării Magnolia, rămânând ca oamenii să folosească ca și până acum pasajele pentru a trece strada sau, după caz, să-și pună viața în pericol și să treacă printre mașini pe stradă.

Citiți și: Schimbări în trafic! Au apărut noi treceri de pietoni în Pitești

Știrea inițială 04 iulie

Pitești: Se fac treceri de pietoni la cele doua pasaje din Centru

Săptămâna aceasta are loc ședința Comisiei de Circulație din cadrul Primăriei Pitești.

Unul dintre punctele de pe ordinea de zi se referă la realizarea unor treceri de pietoni în dreptul celor două pasaje subterane din Centrul Piteștiului.

„Marcarea pe carosabilul b-dului I.C. Brătianu a două treceri pentru pietoni în zona celor două pasaje subterane”

Vezi SCHIȚĂ

În trecut, în această zonă s-au desfășurat mai multe acțiuni ale Poliției Rutiere Pitești și Poliției Locale pentru a încerca prevenirea de accidente rutiere cu urmări grave!

Degeaba, însă! Oamenii trec tot pe unde vor ei, expunându-se riscului de a fi loviți de mașini.

Să vedem însă, dacă propunerea va primi aviz favorabil!

NOR CURIER 555×222

Comentarii

9 comentarii

  • Dan spune:

    In sfârșit,o soluție pentru o sumedenie de oameni cu handicap ,părinți cu copii in cărucioare și nu numai.E imposibil sa traversezi cu cineva in cârje sau in scaun cu rotile.Nu mai zic ca după lăsarea întunericului sunt prezente in pasaj o sumedenie de oameni dubioși.Cred ca s-ar mai domoli și cei care fac liniuțe cu mașinile sau motocicletele noaptea pe IC Brătianu,incepand din zona Primăriei pana dincolo de magazinul Sportul.

  • Un cetatean ingrijorat spune:

    Sa astupe si pasajele respective ca nu o sa mai aiba functionalitate. Oameni buni, tocmai de aceea s-au facut acele pasaje, sa poata trece lumea prin ele fara sa mai opreasca circulatia. Cum sa pui iar treceri acolo dupa atatia ani?

  • Gigu spune:

    Cum adică trecere de pietoni în dreptul pasajelor subterane de trecere? Se vede, ca au plecat toți deștepți din România, au rămas pungile. Noaptea mintii. Faceți reparații la căile de acces subterane sa poată fi accesate și de persoanele cu handicap, scări rulante, loc de cărucior ehe greu și scump. Nu sunt bani pt ce este important.

  • Dan spune:

    A stat închis aproape un an pasajul de la Magnolia ca sa i se dea cu o vopsea,cine și când sa facă scări rulante?
    Doar spoiala se face.Sunt pline de apa și mucegai.

  • Anti.Prostia.care.conduce.Piteștiul spune:

    Este clar…nu mai avem nicio șansă! Nu știu cum a ajuns cel care ia decizii asupra infrastructurii dar omul/oamenii se duce/duc clar spre retard! Au distrus orașul cu toate schimbările din ultima perioadă și peste tot au făcut mai mult rău! Semafoare montate total ilogic, desființarea de giratorii, treceri de pietoni, nu mai zic de celebrele sensuri unice care au zăpăcit tot Piteștiul! A devenit un chin sa circuli in Pitești și nu datorită traficului, ci datorita schimbărilor pe care le-au tot făcut oamenii aceștia care culmea câștigă enorm din incompetenta crasă de care dau dovadă! Și nimeni nu face nimic în privința asta…😔😔😔

  • Ali Baba spune:

    Schimbarea e la vot! votati PSD in continuare!
    in primarie e acelasi aparat nefunctional si plin de birocratie de pe vremea lui Pendiuc si Ionica, nimic nu s-a schimbat iar primarul e ocupat cu tunurile imobiliare nu sa rezolve problemele orasului! facem sensuri unice iar terenurile pe care se pot amenaja parcari le dam la dezvoltatori!

  • Boni spune:

    ….din cauza…

  • Tudor spune:

    Soluția este una singură: să se închidă traficul auto de la intersecția cu Târgul din Vale până la intersecția cu Calea București și să se asigure condiții doar pentru traficul pietonal. Așa se procedează în orașele din vest și este o decizie în interesul cetățenilor. Accesul auto doar pentru mașinile care asigură aprovizionarea unităților de alimentație publică și doar la anumite ore.

  • Dan spune:

    Pe pictor Grigorescu și pe calea București au răsărit în 2 ani, 3 blocuri și o clădire fără a se asigura spațiu și pt parcare….vom ajunge sa suprapunem mașinile câte 3, câte 4 din cauza lăcomiei de bani ai unora care își vor lua averile cu ei pe lumea cealalta…..

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90