NOR CURIER 930X122

avertizare

Poliția avertizează! “Nu daţi curs solicitărilor!”

Poliția avertizează! “Nu daţi curs solicitărilor!”

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

O campanie de tip scam care se foloseşte de identitatea vizuală a Poliţiei şi a Interpol se propagă prin intermediul adreselor de e-mail, scrie Directoratul Naţional de Securitate Cibernetică (DNSC) într-o postare pe pagina oficială de Facebook.

„Poliţia Română avertizează cu privire la o campanie de tip #scam care se foloseşte de identitatea vizuală a Poliţiei şi a Interpol, şi care se propagă prin intermediul e-mail-ului! Nu daţi curs solicitărilor din astfel de mesaje nesolicitate, cu un text în limba română plin de greşeli gramaticale şi de exprimare”, notează sursa citată.

Citiți și: Accident cu 2 TIR-uri și o autoutilitară pe DN 7! Trafic infernal

DNSC precizează că utilizatorii de Internet se pot „antrena” pentru a detecta şi evita asemenea ameninţări în online, pe site-ul https://sigurantaonline.ro.

#SigurantaOnline este o campanie de conştientizare la nivel naţional, derulată de DNSC, Poliţia Română şi Asociaţia Română a Băncilor, alături de parteneri din zona privată, precum Microsoft România, Bit Sentinel, Attack Simulator, Asociaţia Patronală a Industriei de Software şi Servicii (ANIS) şi Dekeneas.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3