930 x122 grota rece

flori

PRIMĂVARA NU MAI ARE RĂBDARE! IATĂ CE VÂND COMERCIANȚII DE FLORI!

Ca urmare a temperaturile neobișnuit de ridicate pentru această perioadă a anului, au apărut… mieluşeii!

Citiți și: Spectacol unic în Lunca Argeșului: Piteștenii, vrăjiți de o explozie de culori nemaivăzută!

Nici lui nea’ Anton Ciulu, omul rimelor care vinde flori încă din anul 2001 prin centrul Piteștiului, nu-i vine să creadă. “Mi se pare ciudat, dar ce să facem? E puterea lui Dumnezeu la mijloc! 2 lei la fetiţa mititea, mai mare geanta ca ea! Şi ea vrea să ia un mieluşel, ca să mai crească niţel! 2 lei, 2 lei!”, ne zice comerciantul ambulant de flori în timp ce încearcă să vândă mielușeii de urma cărora spune că a dat undeva în Goleşti, comună lângă Pitești. 15 buchete de mielușei, atâtea a adunat nea’ Anton în plin ianuarie, teoretic cea mai geroasă lună a anului. Se vede treaba că doar pe hârtie cea mai geroasă!

De obicei, mugurii anunţă apropierea primăverii şi îşi fac simţită prezenţa abia în martie. Anul ăsta, însă, primăvara nu mai are răbdare. Vrea să vină mai repede!

Citiți și: Este în subordinea Primăriei, are directoare tânără și angajați cu abilități de…pompier!!!

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3