930×122 CAPRA 5

ferată

PROIECT: CALE FERATĂ CARE SĂ REDUCĂ DE 3 ORI DISTANȚA CFR ÎNTRE PITEȘTI ȘI SIBIU

Narcis Sofianu, liderul grupului PNL din Consiliul Judeţean, a anunțat astăzi, într-o conferinţă de presă, că va propune mandatarea preşedintelui Florin Tecău pentru a susține la Ministerul Transporturilor construirea unui tronson de cale ferată între Curtea de Argeş şi Câineni (județul Vâlcea).

Citiți și: Video. Sediul unei instituții de forță, făcut una cu pământul

Sofianu este de părere că această cale ferată ar trebui construită în paralel cu autostrada Piteşti-Sibiu și că studiul de fezabilitate pentru autostradă să fie elaborat în comun cu studiul pentru calea ferată.

„Ar fi o distanţă de numai 50 de kilometri pe care ar trebui să se facă linie de cale ferată. Între Piteşti şi Curtea de Argeş există cale ferată, la fel între Câineni şi Sibiu, iar tronsonul Curtea de Argeş-Câineni ar face ca distanţa de transport pe calea ferată între Piteşti şi Sibiu să se reducă de 3 ori.” , a precizat Sofianu.

Citiți și: Decizie majoră la Mioveni!

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90