930X122 MAIA

penny market

SE DESCHIDE UN NOU SUPERMARKET ÎN PITEŞTI

Se deschide un nou supermarket în Piteşti. Un nou supermarket ar urma să fie construit în Pitești, pe strada Prof. Ion Angelescu, nr. 1, în zona cartierului Trivale.

Citiți și: A murit fondatorul unui lanţ important de magazine

În acest sens, la Primăria Piteşti a fost înregistrată o cerere în vederea elaborării Planului Urbanistic de Detaliu (PUD) pentru construirea unui „magazin supermarket Penny Market şi a unui magazin cu produse din carne şi brânzeturi”.

Terenul pe care va fi făcută investiţia are o suprafaţă de 4.345 de mp şi este situat într-o zonă de locuinţe şi funcţiuni complementare cu regim de înălțime de până la 15 metri.

Citiți și: Video: Supermarket nou în Piteşti, cel mai aşteptat din cartierul Trivale

Suprafaţa construită la sol a magazinului va fi de 1.315,15 mp, iar împreună cu copertina și celelalte construcții de pe amplasament suprafața ocupată la sol va fi de 1.406 mp.

Lângă clădirea magazinului (care va avea doar parter) vor fi amplasate o boxă pentru deşeuri, un post trafo şi un punct de conexiune necesar funcţionării obiectivului şi alimentării electrice a două autoturisme simultan. Spre DN 67B se vor instala un stâlp publicitar luminos şi un panou publicitar.

În incintă vor fi amenajate parcări pentru clienţi, împrejmuiri, trotuare, carosabil, spații verzi, indicatori şi marcaje rutiere. Se vor amenaja 60 de locuri de parcare, dintre care 2 vor fi rezervate persoanelor cu dizabilităţi locomotorii, potrivit anunțului.

Accesul se va face din Calea Drăgăşani şi strada Prof. Ion Angelescu.

Ulterior aprobării PUD-ului de către Consiliul Local Pitești, vor fi stabilite termenele de execuție.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

SMART KIDS 570×90