EcoMoto 930×122

cămin studențesc

SE REIA LICITAȚIA PENTRU NOUL CĂMIN DIN PITEŞTI

Compania Națională de Investiții (CNI) reia în sistemul electronic de achiziții publice licitația pentru proiectarea și construirea în Pitești a unui nou cămin studențesc. CNI nu precizează motivul pentru care prima licitație a dat greș.

Citiți și: O nouă conducere la Universitatea Pitești!

Firmele constructoare interesate își pot prezenta ofertele până pe 24 septembrie 2019, ora 15 (termenul inițial a fost 5 august 2019, ora 15). După desemnarea constructorului, va fi semnat contractul și vor putea începe lucrările.

Căminul va fi al Universității de Stat din Pitești și ar urma să fie construit pe strada Târgul din Vale, la nr. 1, în zona în care UPIT are Rectoratul și spații de studiu (foto).

Citiți și: Gata! Mutare decisivă la Universitatea din Pitești

Termenele sunt următoarele: proiectarea – 2 luni, construirea – 16 luni, perioada de garanție de bună execuție a lucrărilor – 36 de luni.

Valoarea investiției este estimată la 13.519.123,99 de lei, fără TVA, bani de la bugetul de stat, prin Compania Națională de Investiții.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3