New Profesional Consult 930 x 122

expozitie

SOFISTICAT: SUPER EXPOZIȚIE INTERNAȚIONALĂ DE PISICI

Peste 200 de pisici din toate colțurile lumii se vor lăsa admirate la Expoziția Internațională Felină de Toamnă „SofistiCAT”.

Citiți și: De 1 iunie, expoziție dedicată copiilor și adolescenților la Memorialul Închisoarea Pitești

Expoziția va avea loc în weekend, pe 26 și 27 septembrie, în pavilionul F din complexul Romexpo din București. Programul de vizitare va fi între orele 10 și 18.

Prețul unui bilet de intrare este de 10 lei, iar pentru pensionari, de 5 lei. Copiii au acces gratuit.

Citiți și: BUDEASA: STERILIZARI ȘI ALTE SERVICII GRATUITE PENTRU CÂINI ȘI PISICI

Ediția din acest an va avea ca tematică Vestul Sălbatic. Prin fața unui juriu compus din cinci arbitri internaționali vor defila superbe exemplare de Persană, Exotică, Maine Coon, Norvegiană de Pădure, Angoră Turcească, Sacră de Birmania, Bengaleză, British Shorthair, Abysiniană, Chartreaux, Devon Rex, Don Sphynx, Albastră de Rusia, Somali, Burma, Singapura, Sphynx, Orientală și Siameză.

Finalistele celor patru categorii (persane și exotice, păr semilung, păr scurt și orientale și siameze) se vor întrece în marea finală pentru un loc pe podium. Sponsorii vor oferi premii constând în hrană și accesorii pentru pisici.

Organizatorii anunță că în cadrul evenimentului vor fi disponibile la prețuri promoționale produse și accesorii destinate atât pisicilor (hrană și produse pentru joacă și igienă), cât și iubitorilor acestora (bijuterii, tricouri, poșete, face-painting). Se vor face tombole cu premii pentru expozanți și vizitatori.

În cele două zile ale expoziției se va desfășura și campania „Arată că îți pasă!”, în cadrul căreia se vor strânge donații (în bani sau hrană) pentru animalele din adăposturi. De asemenea, organizațiile pentru protecția animalelor vor aduce spre adopție pisici vaccinate și sterilizate. (Foto: bfz.biz)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441