EcoMoto 930×122

comuna davidești

TÂNĂRĂ DIN ARGEȘ, DATĂ DISPĂRUTĂ

Tânără din Argeș, dată dispărută. Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție al Județului Argeș ne-a informat cu puțin timp în urmă: „În seara zilei de 21 martie 2020, Maria Loredana Ganea, de 16 ani, a plecat voluntar de pe raza comunei argeșene Davidești, fără a mai reveni la domiciliu.

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

Semnalmente: înălţime 1,60 m, constituţie atletică, ochii verzi, faţă ovală, părul lung și vopsit blond, greutate circa 70 kg.

Vestimentație posibilă la momentul plecării: papuci de casă negri, colanți multicolori și tricou roșu, cu mânecă scurtă”.

Citiți și: Trimis în judecată după ce s-a dus lângă mașina fostei soții

Persoanele care pot da informații care să ajute la găsirea fetei sunt rugate să anunţe Serviciul Unic de Urgenţă 112 sau să ia legătura cu Poliția Municipiului Câmpulung, la numărul de telefon 0248.512.100.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90