NOR CURIER 930X122

autorizaţie

TERMEN PRELUNGIT PENTRU ŞCOLI ŞI CLUBURI

Termen prelungit pentru şcoli şi cluburi. Termenul pentru obţinerea autorizaţiei de securitate la incendiu se prorogă până pe data de 30 septembrie 2017, potrivit Mediafax.

Citiți și: Pitești. Intervenție de urgență în Nord, acum! Arde un apartament!

Hotărârea, conform sursei citate, a fost luată de Comisia pentru administraţie publică din Camera Deputaţilor, Cameră decizională în acest caz.

Două sunt motivele invocate pentru amânare: sunt multe şcoli care nu au această autorizaţie şi care ar putea să îndeplinească mai uşor formalităţile necesare în perioada vacanţei şcolare şi există un deficit de specialişti care autorizează.

Citiți și: Argeș. Incendiu într-o gospodărie!

De asemenea, scrie Mediafax, operatorii publici şi privaţi (cluburi, baruri) care vor depune cerere de avizare până pe 30 septembrie 2017 nu vor fi amendaţi chiar dacă la expirarea acestui termen nu vor avea obţinută autorizaţia de securitate la incendiu.

Amintim că vechiul termen era 30 iunie 2017, termen decis de Guvernul Cioloş după o altă prelungire, cu 6 luni. Amănunte, AICI. (Foto: descriptiv) 

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90