930 x122 grota rece

copil mort

Tragedie fără margini! Copil de 3 ani mort sub ochii mamei! Alte 4 persoane dispărute

Tragedie fără margini de 1 mai. O ieșire în natură s-a transformat într-un adevărat coșmar pentru trei familii din comuna arădeană Semlac.

Citiți și: Patru copii prinși sub dărâmăturile unui internat prăbușit. Un băiat a decedat

După ce şi-au petrecut ziua la iarbă verde, pe malul drept al râului Mureş, din judeţul Arad, aceștia s-au gândit că ar putea continua petrecerea la o terasă, pe malul celălalt al apei, din judeţul Timiş, în Portul Periam, unde cântau lăutarii.

Astfel, toate cele 12 persoane, 6 adulți și 6 copii, s-au înghesuit într-o barcă şubredă, fără veste de salvare, pentru a traverseze apele învolburate ale Mureşului. La doi paşi de mal, curenţii puternici i-au răsturnat, notează Observatornews.ro.

Citiți și: Înfiorător! Copil de 9 ani a murit în fața părinților căzând cu bicicleta

Toți au căzut în apa rece și au început să strige după ajutor.

Potrivit sursei citate, câţiva oameni care se aflau în pădurea din apropiere au auzit ţipetele disperate şi au sărit în ajutorul lor. Un bărbat a reuşit să aducă înapoi la mal două femei şi o fetiţă.

Unul dintre bărbaţii care se afla în barca răsturnată a reuşit să se salveze împreună cu cei doi copii. Și bărbatul care conducea barca a reușit să scape.

Alte patru persoane însă, un tată împreună cu cei doi copii şi un prieten, sunt de negăsit.

O altă femeie din barcă si băieţelul ei de doar trei ani si opt luni au fost scoşi pe malul din judeţul Timiş. Femeia și-a revenit cu greu, însă pentru copil, medicii nu au mai putut face nimic. Micuțul a murit sub ochii mamei.

Pentru cei dispăruţi, a început o operaţiune contracronometru de căutare. Zeci de pompieri şi scafandri din trei mari oraşe au împânzit râul Mureş. Scafandrii au cercetat râul până târziu în noapte.

Salvatorii cu bărci n-au oprit nicio clipă căutarea. Au scotocit toată noaptea râul în speranţa că îi vor găsi pe cei patru. La primele ore ale dimineţii s-au întors şi scafandrii, mai notează sursa citată.

Foto descriptiv: Ziua de Cluj

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90