New Profesional Consult 930 x 122

autostrada

ULTIMA ORĂ: AUTOSTRADĂ CU TUNEL ÎN ARGEȘ

Ultima oră: Autostradă cu tunel în Argeș. Documentația pentru contractul destinat proiectării și executării secțiunii 4 a viitoarei autostrăzi Pitești-Sibiu a fost trimisă la Agenția Națională pentru Achiziții Publice (ANAP) pentru verificare și validare.

Citiți și: Se întâmplă ceva fabulos pe Autostrada Pitești – Sibiu! În sfârșit!

Informația o furnizează Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

Sursa citată precizează că după finalizarea acestei etape contractul pentru proiectare și executare va putea fi postat pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP) pentru ofertare.

Citiți și: E gata! O nouă secțiune de autostradă, dată în folosință!

Proiectarea acestei secțiuni ar urma să dureze 16 luni, iar realizarea lucrărilor – 44 de luni. Perioada de garanție pentru calitatea lucrărilor, stabilită prin documentație, este de cel puțin 60 de luni, transmite CNAIR.

Secțiunea 4 a viitoarei autostrăzi Pitești-Sibiu se va afla în județul Argeș și va fi cuprinsă între comuna Tigveni și municipiul Curtea de Argeș.

Va avea o lungime de 9,86 de kilometri, dintre care 1,35 de kilometri de tunel, care vor fi construiți în zona de traversare a dealului Momaia, anunță Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

În acest moment se află în procedură de elaborare documentațiile pentru loturile 2 și 3 ale acestei autostrăzi.

Anul trecut au fost scoase la licitație contractele pentru proiectarea și executarea loturilor 1 și 5 ale autostrăzii Pitești-Sibiu, iar la ora actuală ofertele se află în faza de evaluare.

Amănunte despre proiectul autostrăzii Pitești-Sibiu, autostradă așteptată de ani și ani de zile, puteți citi AICI.

După foarte multe promisiuni nerespectate, după prea multă vorbărie inutilă, după numeroase termene asumate și ulterior încălcate, construirea acestei autostrăzi pare, cel puțin deocamdată, de domeniul SF, o “bășcălie națională”, după cum o cataloga Constantin Stroe (AICI, subiectul pe larg). (Foto: descriptiv) 

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90