Donaris 930 x 122

comuna godeni

(UPDATE) BĂRBATUL LUAT DE APE A MURIT

(UPDATE ORA 15:15): Manevrele de resuscitare nu au dat rezultat. A fost declarat decesul bărbatului, care avea 64 de ani. 

Citiți și: Carambol lângă Pitești. O fetiță de 6 ani, dusă la spital

(UPDATE ORA 15): O persoană care a făcut căutări înainte de sosirea echipajelor ISU Argeș spune că bărbatul a încercat să traverseze râul, aproximativ 700 de metri mai sus de locul în care a fost găsit, după vacile pe care le avea în grijă și atunci a fost surprins de un debit crescut de apă.

(UPDATE ORA 14:15): Persoana luată de ape este un bărbat. Echipa de căutare l-a găsit și l-a scos din apă. Echipajul SMURD îi face manevre de resuscitare. La fața locului a fost trimis și un echipaj de la Serviciul de Ambulanță Județean Argeș. 

Citiți și: Incendiu puternic, acum, în Argeș! Arde un acoperiș imens!

Argeș: Persoană luată de ape. Cu puțin timp în urmă, autoritățile au fost sesizate cu privire la faptul că o persoană ar fi fost luată de ape în timp ce ar fi încercat să traverseze râul Bughea, în comuna argeșeană Godeni.

Informația ne este furnizată de Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș.

La fața locului au fost trimise un echipaj cu barcă pneumatică, un altul cu ambulanță SMURD de prim ajutor calificat și un echipaj cu o autospecială, toate de la Detașamentul de Pompieri Câmpulung. Vom reveni cu amănunte. (Sursă foto: ISU Argeș) 

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3