New Profesional Consult 930 x 122

9 mai

VENIȚI SĂ VEDEȚI! DEMONSTRAȚII DE MĂIESTRIE MILITARĂ!

Pe lângă manifestările plicticoase, pentru aniversarea Zilei Independenței României și a Zilei Europei autoritățile argeșene au pregătit și câteva evenimente care se anunță interesante.

Citiți și: Stranie dispariție din Pitești!

Vă recomandăm ca pe 9 mai la ora 14 să fiți în Piața „Vasile Milea” din centrul Piteștiului. Imediat după ceremonia de înălțare a drapelelor României și Uniunii Europene vor avea loc o demonstrație de măiestrie militară și demonstrații sportive ale cadrelor Armatei din Garnizoana Pitești. Ulterior demonstrațiilor veți putea asculta muzică de fanfară, interpretată de fanfara Teatrului „Alexandru Davila”.

Tot în Piața „Vasile Milea” veți avea ocazia să admirați o expoziție de panouri fotografice în care vor fi prezentate costume populare tradiționale din diverse țări din Uniunea Europeană.

Citiți și: PREFECTUL SOLICITĂ SCHIMBAREA DENUMIRII PIEŢEI „VASILE MILEA”

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90