New Profesional Consult 930 x 122

cfr

VIAȚĂ GREA PENTRU BLATIȘTI. CE ÎI AȘTEAPTĂ

Viață grea pentru blatiști. În numai două zile, aproape 1.000 de persoane au fost prinse călătorind fără bilet cu trenul pe diverse rute, inclusiv în județul Argeș.

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

Direcția de Poliție Transporturi și CFR Călători au organizat controale de amploare pe 15 și 16 februarie 2017 în staţiile de cale ferată şi în trenuri. În jur de 800 de poliţişti au patrulat în 467 de stații de cale ferată și în peste 700 de trenuri de călători.

Cei 1.000 de pasageri frauduloși au fost puși să plătească bilete cu suprataxă, însumând 10.000 de lei.

Citiți și: Trimis în judecată după ce s-a dus lângă mașina fostei soții

De asemenea, oamenii legii au depistat şi 10 vânzători ambulanți neautorizați, 5 persoane date în urmărire şi 3 bănuite de comiterea de infracţiuni. Au fost date circa 400 de amenzi, în valoare de 80.000 de lei, pentru diverse fapte, ca de exemplu încălcarea ordinii și a liniștii publice sau comerț ilicit.

Poliția anunță că astfel de acţiuni de control se vor derula şi în perioada următoare, în toate trenurile de pasageri, pe întreaga rețea feroviară din țară.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3