Donaris 930 x 122

infotrafic

    (VIDEO) ACUM, ÎN PITEȘTI: INFOTRAFIC

    Acum, în Pitești: infotrafic. La această oră, traficul rutier în Piteşti se desfăşoară în condiţii normale pe majoritatea arterelor de circulaţie.

    Citiți și: Avertizare INFOTRAFIC! Se întâmplă la noapte!

    După cum se poate observa şi din filmările realizate de echipa noastră care a monitorizat mai multe intersecţii, în urmă cu puține minute nu erau probleme deosebite. Pe bulevardul Petrochimiștilor din cartierul Prundu în zona Depou se fac lucrări de asfaltare. Zonele vizate astăzi sunt sensul giratoriu din zona Prundu-Depou, Prefectura și Muzeul Judeţean (intersecția bulevardului Eroilor cu strada Armand Călinescu).

    Citiți și: Poliția atenționează! Se lucrează pe un drum intens circulat

    Cel mai probabil, traficul va arăta cu totul altfel după-amiază, atunci când, pe de-o parte, angajaţii vor ieși de la serviciu şi, pe de alta, vor fi destui cei care, în prag de weekend, vor pleca din oraş spre diferite destinaţii turistice sau la ţară.

    Vă reamintim de schimbarea produsă în această dimineață în zona străzii Depozitelor. Detalii, AICI. (Foto și video: Mihai Neacșu)

    [555x222px]KV_WinterSale_epitesti

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 POSADA 3