NOR CURIER 930X122

    daniel-constantin3

    „Vina” lui Daniel Constantin: nu a ascuns „gunoiul” sub preș!

    Ministrul Agriculturii, piteșteanul Daniel Constantin, explică foarte clar motivul pentru care, la debutul scandalului legat de laptele de consum, a ieșit public să anunțe că o anumită cantitate de lapte produs în România are un nivel de aflatoxină peste limita admisă.

    „Ca tată, ca om care trebuia să se gândească și la 20 de milioane de consumatori, am procedat corect, am spus lucrurile acestea după ce aveam certitudinea dată de laboratorul ANSVSA”, a explicat Daniel Constantin într-o emisiune la Realitatea TV. Cu alte cuvinte, ministrul și-a făcut datoria de a informa opinia publică atunci când a existat proba certă a infestării și nu a ascuns „gunoiul” sub preș. Declarația lui Constantin este și o replică la adresa celor care îl acuză că ar fi provocat daune industriei laptelui din România prin faptul că a spus adevărul în legătură cu un caz punctual.

    În emisiunea de la Realitatea TV, ministrul Agriculturii a băut, demonstrativ, un pahar cu lapte românesc: „Au fost două săptămâni care au zdruncinat încrederea consumatorului, dar astăzi consumul este sigur. Niciodată laptele nu a fost mai sigur ca astăzi! În ultima perioadă, am realizat peste 1.300 de analize în România. Comparativ, în 2012 s-au făcut 15 analize”, a precizat Daniel Constantin.

    New Profesional Consult-555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    New Profesional Consult 570×90