930X122 MAIA

furtună

VREME EXTREMĂ ÎN ARGEȘ. LOCUINȚE AFECTATE

Vreme extremă în Argeș. Locuințe afectate. Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș ne-a comunicat în urmă cu puțin timp bilanțul intervențiilor pe care pompierii le-au avut în județ în zilele de 16 și 17 iunie 2018 pentru înlăturarea efectelor produse de inundații.

Citiți și: Incendiu la o casă din Argeș!

Potrivit sursei citate, ISU Argeș a intervenit cu peste 40 de pompieri militari, 14 mijloace tehnice și 14 motopompe, după cum urmează:

Comuna Bradu – 15 locuințe și 26 de curți afectate

Citiți și: Sesizare de incendiu la un atelier din Argeș

Comuna Albota – 2 locuințe și 2 curți afectate

Comuna Stâlpeni – 2 locuințe și 2 curți afectate

Comuna Moșoaia – 1 locuință și 1 curte afectate

Comuna Lunca Corbului – 1 garaj afectat

Municipiul Pitești – 1 supermarket – Lidl Prundu (rampa de alimentare) afectat (subiectul pe larg, AICI), 1 curte afectată pe strada Bănănăi și un copac rupt și căzut pe carosabil pe strada Trivale.

În Bradu și Albota au intervenit și Serviciile Voluntare pentru Situații de Urgență, cu două autospeciale și 8 voluntari.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90