EcoMoto 930×122

dacia

Strategie-surpriză la Dacia!

Strategie-surpriză la Dacia!

Citiți și: Dacia, noutăți absolute!

Șeful designului Renault Group a făcut o serie de declarații din care răzbate o idee care pare că va schimba soarta mărcii Dacia.

Laurens van den Acker spune că Dacia ar putea fi primul competitor „serios” pentru Jeep, în Europa.

Citiți și: Prime babane – 500 € de „căciulă”! Să vină banii pentru angajații Dacia!

Ambițiile șefilor Renault Group și ai Dacia par a include o posibilă poziționare a mărcii Dacia în competiție cu celebrul brand american Jeep, cunoscut pentru modelele sale cu caracteristici off-road.

„De aici a venit tema de outdoor”, spune Laurens van den Acker, vicepreședinte Renault Group și șef al designului peste toate mărcile grupului, inclusiv Dacia, pentru Autocar.

Strategie-surpriză la Dacia!

Tema „outdoor” și cea de „aventură” pe care Dacia o folosește în prezent pentru a-și promova mașinile vrea să contureze o imagine tot mai puternică a mașinilor Dacia în direcția dată de modelul Duster, care a devenit deja cunoscut pentru trăsăturile sale off-road, suprapuse peste prețul accesibil al acestui model.

„În opinia mea, nu există un competitor serios pentru Jeep, în Europa. De ce nu ar putea fi Dacia așa ceva? Nu există un brand conectat cu ieșirile în aer liber, care te scoate din oraș, care a devenit, în special din vremea Covid, a devenit extrem de relevant”, spune Acker.

Acesta este, de altfel, și motivul pentru care Dacia a decis să participe la celebrul Raliu Dakar, cu un model neprecizat, dar care are 99% șanse să fie viitorul Duster, care va fi lansat în 2024.

Detalii, AICI.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

3 comentarii

  • ACHIM MIHAI spune:

    Nu a auzit nimeni de Toyota?
    de peste 10 ani are cel mai mare volum de unități vândute la nivel global la SUV.
    A detronat marele FORD,

  • Ioncuvaca spune:

    cat poate sa minta ne-a caisa asta…de se ocupa cu acri!
    Invidia e f.mareee …iti spun eu o maeca auto de care nu ai auzit….Toyota.
    Apropo inca mai e Dusterul….singura masina din lume care te omoara in caz de accident?
    Daca nu ctezi cauta pe youtube…chiar un politist povesteste un astfel de banal accident!
    Cand reparati pata asta urata?

  • talaba mihai spune:

    ce sa spun???!!! mai bine acesti sefi de la Dacia-Renault ar fi mai binevoitori si ar da unda verde pentru schimbul pieselor ce se defecteaza în timpul garantiei ( de exemplu turbina la logan3 ecog si sandero stepwai3 , instalatia de climatizare , volanta , chiar si chederele si capitonajul de pe plafon) , nu sa spuna ca sunt zgomote tehnologice normale si ca se foloseste ac-ul pe temperaturi ridicate , de asta îngheata acea conducta si ramai fara ac dupa o ora de functionare…mai bine ar scurta timpii de asteptare pentru piesele de schimb , nu sa astepti luni întregi pana se scarpina ei în dos sa aprobe schimbul…singura noastra speranta este justitia , sa îi actionam în judecata , caci am facut notificare prin avocat pentru a-mi remedia problemele cu ac-ul si cu injectia gpl…dar acum cu turbina (îmi tacanea acea tija celebra , de mai bine de 1 luna îmi suiera în accelerare si abia se mai tureaza motorul , de multe ori ajung cu acceleratia la podea si abia prind 70km/ora…asta e politica Dacia-Renault , amanarea cat mai mul a reparatiilor poate se termina garantia…sunt multe de spus…

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3