EcoMoto 930×122

modernizare

Străzi care vor fi modernizate în acest an la Pitești

Străzi care vor fi modernizate în acest an la Pitești

Citiți și: Un milion € pentru modernizarea unui drum județean

Mai multe străzi vor fi reabilitate (sau modernizate, după caz) în acest an la Pitești.

Cele mai importante lucrări vizează: strada Profesor Nicolae Brânzeu (suma alocată este de 1.066.000 de lei, cu termen de finalizare luna mai) și strada Amurgului (990.000 de lei, cu termen de finalizare tot luna mai).

Citiți și: Peste 70.000.000 € pentru un drum județean!

Pentru strada Prof. Ion Angelescu, Primăria a alocat suma de 1.580.000 de lei (termenul de finalizare fiind luna iunie). Iar pentru amenajarea sensului giratoriu din zona Târgului Săptămânal s-au prevăzut 848.000 de lei (termen de finalizare luna iunie).

În fine, pentru a preveni alunecările de teren pe strada Ovid Densușianu, Primăria are în plan construcția unui zid de sprijin pentru care s-a alocat suma de 500.000 de lei (termen de finalizare – luna iunie).

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

3 comentarii

  • Popa spune:

    Se asfaltează doar unde exista interes și oameni cu funcții restul nămol și mizerie. Pe Tancodrom s-a asfaltat doar str unde se muta sora Primarului și unde se face Hotel restul nămol

  • Tudorache Florin spune:

    Strada Velisoara nu prezintă interes pentru domnul primar

  • Un cetatean spune:

    Subscriu la cele spuse de anteriorii , DA se ocupa numai acolo unde sunt interesele personale ale celor care au decizia in mainile lor fie ca e vorba de asfaltari , modernizari de strazi sau chiar extinderea retelei de gaze .

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90