930×122 CAPRA 5

argeș. tăiate

padure2

SUTE DE HECTARE DE PĂDURE TĂIATE PE VALEA ARGEŞULUI

Radu Vasilică, deputat PSD de Ştefăneşti (judeţul Argeş), a pornit din nou pe urmele tăierilor ilegale de lemne.

Citiți și: Urgență majoră în Argeș! I-a căzut în cap!

După ce s-a interesat de soarta pădurilor din zona Sălătrucu, deputatul s-a orientat acum spre zona montană de pe Valea Argeşului, aproape de golul alpin. Radu Vasilică a spus că şi aici s-au făcut defrişări masive, motiv pentru care va face o interpelare în Parlament pentru a fi demarată o anchetă.

„Am urcat undeva sub vârful Moldoveanu şi nu mi-a venit să cred. Se pot vedea suprafeţe imense defrişate, aproape de golul alpin. Este o zonă greu accesibilă în care pădurea nu se mai regenerează. Vorbim de sute de hectare de păduri defrişate, este vorba de păduri private în special. Sunt situate pe raza Ocolului Silvic Muşăteşti.”, a spus astăzi Radu Vasilică.

Citiți și: Oficial! Ce spune Poliția despre moartea suspectă a bărbatului din pădure

Eco moto 555×222

Comentarii

Un comentariu

  • mihai spune:

    Sa mearga si in nordul judetului in Rucar,Leresti,Valea Mare Pravat. Gaterele sunt in floare,sa taie zi si noapte. mergeti si vedeti la gaterele din Leresti si Namaiesti (Valea Mare Pravat)…….

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90