930×122 CAPRA 5

ccovid-19

Te înscrii la vaccinare dacă te ajută Karma: „Aplicația e o adevărată roată de noroc!”

Persoanele peste 65 de ani și cele cu o afecțiune cronică reprezintă mai mult de 75% din totalul programărilor în Etapa II.
Anunțul a fost făcut aseară de Ministerul Sănătății care a precizat, pe pagina oficială de Facebook
că „Îi protejăm în primul rând pe cei vulnerabili”.

În comentariile făcute pe marginea postării se arată, printre altele, ce probleme au întâmpinat cei care n-au reușit să se programeze (mai ales bolnavii cronic), deși, teoretic, sunt prinși în această a doua etapă.

Citiți și: Începe campania de vaccinare!

„Rămâne rezolvați cronicii, în special cei care nu sunt incluși în baze de date pentru s-au tratat în clinici private și nu au mers la MF își ia rețete compensate. Oamenii ăștia merg la serviciu și se expun unor riscuri mai mari decât pensionarii, deci ar fi trebuit poată și ei, la fel ceilelalti, se programeze. Mai este de lucru. speram veți veni cu modificările necesare cât mai repede”, a scris Cristian I.

„Aplicația e o adevărată roata de noroc! Aseară am reușit programarea pt 3 persoane cu boli cronice, astăzi nu… încă. Deci nu renunțați, mai învârtiți roata! Din păcate așa e în Ro!”, a scris Madi S.

Citiți și: E oficial! Ce se întâmplă cu boala care a blocat planeta

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90