EcoMoto 930×122

probleme

TABLETA LUMIA 2520 A FOST SCOASĂ DE LA VÂNZARE! UTILIZATORII RISCAU SĂ SE CURENTEZE!

Nokia a anunţat că a scos de la vânzare tableta Lumia 2520 din cauza unor probleme care pot apărea cu încărcătorul acesteia, utilizatorii riscând să se curenteze. Comercializarea a fost suspendată doar în unele ţări.

Citiți și: Breaking: Două mari bănci din România au probleme! Clienții, afectați

Mai exact, este vorba de Marea Britanie, Austria, Danemarca, Finlanda, Germania, Rusia şi Elveţia. Chiar şi aşa s-au vândut deja peste 30.000 de tablete cu încărcătorul problematic, astfel încât producătorul a creat şi un site de avertizare. Nu s-au înregistrat până acum cazuri de electrocutare, dar încărcătorul are o problemă la capac. Acesta ar putea să se desfacă şi să lase la vedere părţile electrice.

Producătorul ține să precizeze că nu Nokia face încărcătorul şi că alte dispozitive nu sunt afectate de problemă. (Sursă şi foto: arenaIT)

Citiți și: Poliția, oficial cu privire la descinderile de la Primăria Budeasa

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3