New Profesional Consult 930 x 122

lg g2 pro

APARE UN NOU TELEFON MOBIL!

LG G2 Pro, noul telefon mobil care va fi disponibil pe piață, este varianta mai mare şi îmbunătăţită a lui G2.

Citiți și: Atenție, șoferi! Apar super-radarele în trafic. Sancțiuni uriașe

Ecranul a fost mărit până la 5.9 inch, iar rezoluţia FHD s-a păstrat. Panoul este tot IPS și tot edge-to-edge. În noua carcasă cu capac detaşabil producătorii au introdus un Qualcomm Snapdragon 800 la 2.26 Ghz, 3 GB memorie RAM, 16 sau 32 de GB memorie internă, plus slot microSD. NFC, BT, Wi-Fi și GPS sunt deja standard pe orice telefon. Bateria este la fel de impresionantă ca cea de pe G2, fiind de 3.200 mAh, dar în acest caz nu poate fi scoasă.

Carcasa măsoară 8.3 mm grosime, cântăreşte 172 de grame şi are 3 culori: alb, negru şi gri. Camera are tot 13 MP, ca în varianta G2, dar a primit unele îmbunătăţiri: stabilizare optică software, refocalizare ulterioară a imaginilor şi posibilitatea de a trage în rafală cu până la 20 FPS. Înregistrează video 4K, bliţul are temperatura ajustabilă a luminii, iar camera frontala este de 2 MP. (Sursa şi foto: arenaIT)

Citiți și: Pitești: L-a bătut pentru a-i fura telefonul

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Un comentariu

  • Nitzes spune:

    si o sa coste o caruta de bani. Eu, de ceva luni, sunt posesorul unui Lenovo P780 si stie sa faca tot ce stie un Samsung S4, o Galaxy Tab 3 si un G2 + are bateria de 4500 mAh (ceea ce inseamna 4 zile de utilizare intensa garantat). Si costa de 3 ori mai mai putin ca astea. Dar, e bun si G2 Pro pentru cine nu are ce face cu banii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90