New Profesional Consult 930 x 122

molivisu

TERMEN LA STAȚIUNEA MOLIVIȘU PENTRU TELEGONDOLĂ ȘI TELESCAUN

În ciuda întârzierilor mari de pe șantier, preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, Florin Tecău, afirmă că sunt şanse ca la iarnă în Molivişu, în munţii Ghiţu, să se poată schia.

Citiți și: Video. Sediul unei instituții de forță, făcut una cu pământul

Tecău declară că acest lucru va fi posibil dacă până la finalul lunii în curs constructorul va reuşi să termine lucrările de montare a stâlpilor pentru instalaţia de telegondolă şi telescaun aferentă pârtiei principale.

„Noi am dat banii de cofinanţare, iar comunele implicate în proiect au primit fondurile necesare de la Trezorerie. Acum este doar de muncă! Însă managerul de proiect şi conducerea Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară Molivişu trebuie să se ocupe de supravegherea lucrărilor, nu noi.”, spune președintele Consiliului Județean Argeș.

Citiți și: Decizie majoră la Mioveni!

Stațiunea Molivișu trebuie dată în folosință până la finalul acestui an. În caz contrar, finanțarea europeană va fi pierdută, iar de proiectul stațiunii se va alege praful. Mai multe detalii, aici: http://epitesti.ro/stiri/gura-de-oxigen-pentru-statiunea-molivisu/.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90